Venku to sice vypadá na nádherné jaro, ale než přijdou na řadu salátové obědy a večerní grilovačky, mám pro Vás recept na rychlou zdravou večeři/oběd. Tentokrát hustá hlívová polévka.
Ingredience
1 malá červená cibule
1 stroužky česneku
Olivový olej
150g čerstvé hlívy ústřičné
1 mrkev
1 brambora
1 litr zeleninového vývaru
Sůl, pepř
Majoránka
Italské koření

Postup: V hrnci rozpálíme olej, na kterém opečeme na jemno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájený česnek, nastrouhanou mrkev na hrubo, hlívu a brambor na kostičky. Chvilku opečeme a zalijeme vývarem. Přidáme majoránku, italské koření. Vaříme do změknutí. Poté lehce rozmixujeme ponorným mixérem. Dochutíme solí a pepřem.
Já jsem podávala s čerstvými klíčky a špaldovými krekry. 

S láskou Gábi v kuchyni ❤❤❤

Kam dál?