Zeleninové vege placičky
Ingredience
1 balení zeleniny sombrero
1/2 balení českého hrášku
100 ml vody
slůl
pepř
koření na zeleninu
1 vegavajo
8 lžic špaldové mouky
ghí 
Postup: Nejprve si připravíme vegavajo dle návodu. Do misky dáme 2 polévkové lžíce směsi a 4 polévkové lžíce vody. Promícháme a necháme 5 minut odpočinout. 
Do mixéru dáme zeleninu a zalijeme vodou. Rozmixujeme.
Přidáme sůl, pepř, koření na zeleninu. 
Zahustíme moukou a opékáme na ghíčku.
Hráškový dip
Ingredience
1/2 balení českého hrášku
3 lžíce tvarohu
sůl
pepř
granulovaný česnek
Postup: Hrášek s tvarohem rozmixujeme do hladka. 
Přidáme sůl, pepř, česnek a promícháme.
S láskou Gábi v kuchyni ❤❤❤

Kam dál?