Jó třešně zrály….
A tak tu mám pro Vás další třešňový recept – třešňovou bublaninu. Buchty moc nepeču, ale bublanina je prostě klasika. Navíc není nic rychlejšího, než vše smíchat v jedné misce, vlít do koláčové formy, počkat si 45 minut na upečení a pochutnat si na nadýchané sladké buchtě. Ještě lepší je zastavit se, udělat si kávu, nandat bublaninu na talířek a nechat se vtáhnout do odpočinkového modulu.
Ingredience:
80ml mandlového mléka
125ml vody
1 vejce
3 lžíce medu
250g třešňového jogurtu pilos
100ml kokosového oleje
1 prášek do pečiva
130g celozrnné mouky
120g ovesných vloček
Třešně
Postup: V jedné misce smícháme celozrnnou mouku, namleté ovesné vločky na mouku a prášek do pečiva. V druhé misce smícháme mléko, vejce, vodu, med, olej, jogurt a postupně přidáváme suché ingredience. Důkladně promícháme, přidáme vypeckované třešně a vlijeme do  vymazané koláčové formy. Navrch koláčové formy ještě nazdobíme třešně a pečeme při 180C cca 45-50minut.
Tak se zastavte a vychutnávejte…??
S láskou Gábi v kuchyni ♥♥♥

Kam dál?