“Vánoce jsou svátky, kdy lidé jako hvězdy svítí jeden pro druhého”
Náš první vánoční stromeček je jedlý, skořicový a plný hvězdiček.
Ingredience:
500g hladké špaldové mouky
250g másla
1 celé vejce
1 žloutek
10 lžic stévie
1 lžíce skořice
pomerančová kůra 
šťáva z 1/2 pomeranče
Postup: Vejce i máslo pokojové teploty dáme do robotu spolu s ostatními ingrediencemi. Vzniklé těsto dáme do potravinové fólie a minimálně na 2 hodiny do lednice. Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Těsto vyválíme na pomoučněné ploše a vykrajujeme hvězdičky. Hvězdičky posypeme troškou skořice a dáme na 10 minut do trouby.
Uchováváme v chladu. 
Nandejte si na talířek už pár hvězdiček k 1.adventní neděli.
S láskou. . . Gábi v kuchyni. ❤❤❤ 
 

Kam dál?