Ingredience/1.vrstva
200g mandlové mouky
špetka soli
50g povoleného másla
2 vejce
Ingredience/2.vrstva
200g zakysané smetany
200g ricotty
3 vejce
50g třtinového cukru
Ingredience/3.vrstva
500g rebarbory
Ingredience/4.vrstva
150g mandlové mouky
40g povoleného másla
25g třtinového cukru
Nejprve si připravíme koláčovou formu a troubu předehřejeme na 180°C. V míse vyšleháme vejce a povolené máslo (máslo pokojové teploty). V druhé misce promícháme mandlovou mouku se solí a přidáváme postupně do misky s vyšlehaným vejcem a máslem. Až se vše krásně spojí, vložíme do formy vymazané máslem a pečeme 15 minut.

Mezitím si vyšleháme zakysanou smetanu, ricottu, vejce, cukr a přidáme na předpečenou mandlovou vrstvu. Ještě než dáme opět do trouby dáme na druhou vrstvu na plátky nakrájenou rebarboru. Nyní dáme péct na dalších 30 minut.
Mezitím si připravíme drobenku. Do misky dáme mouku, povolené máslo (máslo pokojové teploty) a cukr. Prsty vytvoříme drobenku, kterou nasypeme na rebarboru a dáme péct dozlatova.