Zpátky nohama na zem. Zpátky do reality. Zpátky k tomu, co dělám nejraději pro sebe, pro nás, pro Vás. Mám za sebou vyšetření žaludku a čekám na výsledky. Mezi tím, mám dodržovat dietní režim. Mám za sebou nominaci v czech blog awards a čekám na výsledky. Mezi tím Vám přidávám recept na jahodovou buchtu na plech. 
Gábi teď na plech delší dobu nebude. Alkohol zvládnu nepít, ale mé zdravější pečení mi nikdo nevezme. Ani v dietě. ?
Ingredience/korpus
2 celá vejce
1 bílek
8 lžic stévie
60ml kefírového mléka
60g pohankové mouky
3 lžíce karobu
1 lžička prášku do pečiva
Postup: Bílky ušleháme se stévií v tuhý sníh a dáme stranou. Prosetou mouku smícháme s karobem a práškem do pečiva. Žloutky a mléko zašleháme, přidáme mouku smíchanou s karobem a práškem do pečiva. Na závěr opatrně vmícháme sníh z bílků. Vložíme do vymazané formy (25 x 22cm)a dáme péct cca 12-15 minut při 170 stupních.
Ingredience/tvarohová vrstva
370g nízkotučného tvarohu
5 lžic stévie
Postup: Tvaroh smícháme se stévií a natřeme na upečený korpus.
Ingredience/jahodová vrstva
2 lžičky agaru
Hrst mražených jahod
50ml vody
Postup: Do malého kastrůlku dáme mražené jahody, vodu a přivedeme k varu. Přidáme dvě lžičky agaru a chvilinku povaříme. Odstavíme a necháme chvilku odpočinout. Než nám začne směs tuhnout vlijeme na tvarohovou vrstvu a dáme ztuhnout. Nejlépe přes noc do ledničky.
Poté podáváme s láskou. ❤❤❤
Gábi v kuchyni.

Kam dál?