ČOKOLÁDOVO TVAROHOVÁ TORTIČKA
Korpus:
100g ovesných vloček
50g vlašských ořechů
rostlinné mléko na zředění
Ovesné vločky rozemeleme s vlašskými ořechy na mouku. Poté přidáme mléko a vypracuje tužší hmotu, kterou natlačíme na dno dortové formy. Formu si vymažeme kokosovým olejem nebo vysteleme pečícím papírem. Dáme do trouby na 180C cca na 8-10minut.
Tvarohová vrstva:
1 vanička nízkotučného tvarohu
3 lžíce nastrouhané vysokoprocentní čokolády
3 bílky
sladidlo
Vše promícháme a vlijeme na korpus. Dáme do trouby cca na 25minut.
Čokoládová vrstva:
1 vaničky ricotty
1/2 zralého banánu
1 lžíce karobu
3 lžíce čokoládového pudinku bez lepku
Vše rozmixujeme a vlijeme na tvarohovou vrstvu. Dáme do trouby na cca 20 minut.
 
Celou tortičku necháme vychladnout a dáme přes noc do lednice. Ráno jsem ozdobila bio medovýma srdíčky bez palmového tuku a bez mléka z biopekárny Zemanka.
 
Zamilovaný koláč, od zamilované a milované Gábi v kuchyni. ❤❤
“Dělejte radost jídlem”

Kam dál?