Sedí panenka v komoře, má vlasy venku na dvoře. Co je to? ?
Mrkev jsem dlouho nemohla. Vlastně v syrovém stavu jsem jí neměla už 12 let. A to já klasický mrkvový salát tak milovala. V posledním roce jí už mohu konzumovat alespoň v pečené formě. Dnes mám trošku šetřící stravu s ohledem na probdělou noc. A tak jsem nám přichystala veganskou večeři(i u Čeňka měla úspěch ?). 
ČOČKOVÝ KUSKUS S PEČENOU MRKVÍ
vegan čočkový kuskus
2 mrkve
hrášek (já dala mražený)
sušená rajčata v olivovém oleji
olivový olej
sůl
kurkuma
kájenský pepř
lahůdkové droždí
Postup: Mrkev podélně překrojíme, dáme do pekáčku, který máme vystlaný pečícím papírem. Mrkev pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a dáme péct do trouby do změknutí.
Kuskus uvaříme dle návodu na obalu.
Do hluboké pánve dáme lžíci olivového oleje, hrášek – chvilku orestujeme a přilijeme trochu vody. Po několika minutách vsypeme hotový kuskus. Přidáme lžičku kurkumy, špetku kájenského pepře, sůl a zakápneme olivovým olejem. Na závěr vmícháme sušená rajčata.
Na talíř dáme hotový kuskus a na něj poklademe pečenou mrkev. Posypeme lahůdkovým droždím.
Dobrou chuť.
S láskou Gábi v kuchyni. ❤❤❤

Kam dál?